• QUIZ: Shtatë pyetje për FC Bayern München-in

    Publikuar: 14 May 3:33

    Edhe nëse nuk jeni tifoz bavarez, pyetësori i sotëm nuk ka pse t’ju trembë. Ndryshe nga ditët e zakonshme, kësaj here ju sfidojmë me shtatë pyetje vetëm për një klub futbolli, FC Bayern München. I njohur për hegjemoninë që ka vendosur për dekada të tëra në Bundesligë dhe për përfaqësimin dinjitoz të futbollit gjerman në Evropë, rekordmenët janë popullorë kudo në botë. Pyetjet e mëposhtme nuk kanë të bëjnë me historinë apo statistika nga e kaluara, por me fakte mjaft të përmendura së fundmi. Suksese!

    [interaction id=”59185814f5b27d4e18d6d010″]


    Lexo postimet e tjera