• QUIZ: Juventus, Teuta dhe tripleta – sa dini për to?

    Publikuar: 9 Mar 3:03

    Rikthehemi me rubrikën e pyetësorëve! Ju shpjegojmë se “Tele Sport” tashmë ka një kategori “Quiz”, të dedikuar posaçërisht pyetjeve të përditshme nga bota e madhe e sportit. Nëse keni ndonjë problem me kalimin nga linku në rrjetet sociale në sajt, mjafton të hapni sajtin dhe të klikoni në kategorinë tonë të re. Aty mund të përzgjidhni cilindo pyetësor që dëshironi. Suksese!


    Lexo postimet e tjera