• QUIZ: Maldini, Coman & Serie B – sa dini për ta?

    Publikuar: 5 Mar 8:12

    Pyetësori i pasdrekës nuk ishte aspak i vështirë për ju, përkundrazi, por ky i dyti po. Të paktën katër pyetje do të jenë një provë e vërtetë e kujtesës dhe njohurive tuaja, ndërsa të tjerat më shumë përfshijnë elemente “ngacmuese”. Ju rikujtojmë se ne jemi të hapur për çdo sugjerim tuajin në lidhje me këtë rubrikë të përditshme.

    [interaction id=”58bc5e903d7ca9a841f35ecf”]


    Lexo postimet e tjera