• QUIZ: Monaco, “Calciopoli” dhe La Liga – sa dini për to?

    Publikuar: 7 Mar 5:52

    Besojmë se sot kemi formuluar një pyetësor thuajse ideal për ju, sepse çdo pyetje përfshin një nivel të caktuar, edhe pse jo domosdoshmërisht në prirje rritëse. Kështu, duke u përpjekur të jemi sa më gjithëpërfshirës, ju sfidojmë me shtatë pyetje vetëm nga futbolli, sporti juaj i preferuar! Paçi fat!

    [interaction id=”58bee50e7e8066d7630d9123″]


    Lexo postimet e tjera