• QUIZ: Provoni njohuritë tuaja nga futbolli!

    Publikuar: 2 Mar 3:02

    Shtatë pyetje, shtatë përgjigje të sakta, një fitues: ju! Hidhini një sy këtij pyetësori dhe provoni njohuritë tuaja nga futbolli! Me përjashtim të dy pyetjeve disi të pazakonta, pjesa tjetër do të jetë si një shëtitje për ju, nëse e quani veten pasionantë të sportit më popullor në glob. Suksese!


    Lexo postimet e tjera