Champions League

Real Madrid do të luajë me “vjollcë” në finale!!!

Juventus do të luajë “formalisht” në shtëpi në finalen e Champions League në Kardif më 3 qershor, si ishte përcaktuar që para shortit të gjysmëfinaleve, ku skuadra e dytë që do të kualifikohej, Real Madrid, do të ishte mike…

Image result for real madrid purple

Kjo do të thotë se Juventus do të zgjedhë të luajë me fanellën e parë, atë bardhezi, e cila automatikisht e bën të pamundur përdorimin e fanellës së bardhë tradicionale nga Real. Madrilenët zgjodhën të luajnë me fanellën “vjollcë” dhe jo atë të zezë.

 

Më shumë nga Champions League