La Liga

Rodgers: Suarez ishte një hap larg Juventus-it, por…

Luis Suarez ka qenë shumë afër Juventus. Konfirmimi ka ardhur nga ish-trajneri i Liverpool, Brendan Rodgers, i cili ka thënë: “Kur shkova te Liverpool mësova se Suarez do të transferohej tek Juventus”, ka thënë Rodgers.

“Por kemi arritur ta bindim të qëndrojë, duke i thënë se do të ndërtonim një skuadër rreth tij dhe cilësive të tij. Vitin e dytë ka qenë shumë afër Arsenal-it, por ne arritëm ta mbanim deri kur erdhi Barcelona”.

Më shumë nga La Liga