Champions League

Ronaldo: Champions duhet të quhet CR7 Champions League

Cristiano Ronaldo nuk ka humbur rastin për të treguar “modestinë” e tij pasi Real Madrid fitoi Champions League për vitin e tretë radhazi, të katërtën në pesë sezonet e findit.

“Champions League duhet të ndryshojë emrin dhe të quhet CR7 Champions League… Unë kam fituar pesë, kam qenë përsëri golashënuesi më i mirë, nuk mund të mos jem i kënaqur”, ka thënë Ronaldo.

Më shumë nga Champions League