Gossip

Rooney i dehur në kombëtare, u bë “tapë” në një martesë

Wayne Rooney “rrëshqiti” paksa, ndërsa ishte në hotel me kombëtaren angleze, ku kërkohej përqendrim i vazhdueshëm para miqësores me spanjollët.

Wayne Rooney “rrëshqiti” paksa, ndërsa ishte në hotel me kombëtaren angleze, ku kërkohej përqendrim i vazhdueshëm para miqësores me spanjollët. Atij i kanë shpëtuar disa foto, të publikuara nga “The Sun”, që tregojnë sulmuesin e Manchester United në një “formë” mjaft mirë. Fjala është jo për formën sportive, por për qejfin, që ta blaton pirja e alkoolit.

Rooney ishte duke pirë birrë dhe verë me një anëtar të federatës angleze, kur u ftua për t’u bashkuar me një martesë, që po zhvillohej në të njëjtin hotel. Në njërin prej imazheve të transmetuara nga “The Sun” shihet Rooney me një kameriere (me këmishën e Anglisë) dhe një mysafir i pranishëm në kremtimin e çiftit.

Më shumë nga Gossip