Argetim

Rrëfimi i super modeles: S’më duan prej gjoksit tim…

Në një intervistë të dhënë për “Harper’s Bazaar”, modelja Emily Ratajkowski është ankuar nga fakti se njerëzit nuk duan të punojnë me të për shkak të përmasave të gjoksit:

“Vazhdon të më ndodhë kjo gjë, por është me të vërtetë anti-feministe që njerëzit nuk duan të punojnë me mua sepse e kam gjoksin shumë të madh”, ka thënë ajo.

“Nuk e kuptoj çfarë problemi kanë me gjoksin? Janë një tipar femëror, që duhet festuar. Domethënë, kujt i intereson? Disa gjokse janë të mëdhenj dhe të mrekullueshëm, të jerm janë të vegjël, por po aq të mrekullueshëm. Pse duhet të jetë një problem”.

Po pra, pse?

Më shumë nga Argetim