RUSI 2018

Rusi 2018, kompjuteri parashikon kampionin e botës pas 10 mijë llogaritjesh

Italia nuk është kualifikuar në fazën finale të Kupës së Botës që do të zhvillohet këtë verë në Rusi, por kjo nuk e ka ndalur kompjuterin e UBS të përfshijë edhe “Axurrët” në parashikime.

Banka e njohur zvicerane, ndoshta e mërzitur nga përllogaritjet financiare, ka përdorur një grup analistësh që të bëjnë një simulim kompjuterik për Kupën e Botës.

Simulimi është bërë plot 10.000 herë dhe rezultatet janë shumë interesante, siç mund t’i shihni më poshtë.

Image: UBS

Më shumë nga RUSI 2018