Europa League

Skënderbeu sjell “Goal Line Technology” në “Elbasan Arena”.

Kualifimi Skënderbeut në grupet e “Europa League” sjell “Goal Line Technology” në stadiumin “Elbasan Arena”. Risia e UEFA-s do të instalohet për herë të parë në Shqipëri. Kusht i domosdoshëm, i miratuar sezonin e kaluar, që çdo stadium duhet ta ketë të instaluar. Brenda javës së ardhshme, drejtues të klubit, të asistuar edhe nga përfaqësues të FSHF-së, do të presin të dërguarit e UEFA-s për të bërë inspektimin dhe javën e parë të shtatorit do të nisë instalimi.

Më shumë nga Europa League