• Viti i themelimit: 1886
  • Presidenti: Sir Chips Keswick
  • Trajneri: Arsene Wenger
  • Website: www.arsenal.com
  • Stadiumi:Emirates Stadium
  • Viti i ndërtimit: 2006
  • Kapaciteti: 60.272 shikues
  • Përmasat e fushës: 105x68 m

  Trofetë: 13 Premier League | 12 Kupa e Anglisë | 2 Kupa e Ligës | 13 Superkupa e Anglisë | 1 Kupa e Kupave 1993–94

  | 9:33 pm
  Kori i atyre që janë kundër Wenger është pasuruar me një zë të ri. Dhe nuk është një zë çfarëdo, por ai “i ashpër...Lexo »
  10 orë më parë | Kampionatet në Europë
  26 Mar 8:41 | Kampionatet në Europë
  26 Mar 1:23 | Kampionatet në Europë
  26 Mar 10:59 | Kampionatet në Europë
  23 Mar 6:51 | Kampionatet në Europë
  22 Mar 10:37 | Premier League
  21 Mar 4:42 | Kampionatet në Europë
  20 Mar 8:02 | Kampionatet në Europë
  19 Mar 9:53 | Kampionatet në Europë
  19 Mar 10:58 | Kampionatet në Europë