• Viti i themelimit: 1903
  • Presidenti: Enrique Cerezo
  • Trajneri: Diego Simeone
  • Website: clubatleticodemadrid.com
  • Stadiumi:Vicente Calderon
  • Viti i ndërtimit: 1966
  • Kapaciteti: 54.851 shikues
  • Përmasat e fushës: 105x70 m

  Trofetë: 10 La Liga | 10 Kupa e Mbretit | 2 Superkupa e Spanjës | 2 Europa League | 1 Kupa Interkontinentale | 2 Superkupa e Europës

  | 6:15 pm
  Janë ndarë me nga një pikë Athletic Bilbao dhe Atletico Madrid, një rezultat që ka kënaqur më shumë miqtë teksa kanë arritur të barazonin...Lexo »
  22 Jan 3:26 | Kampionatet në Europë
  11 Jan 3:54 | Kombëtarja
  7 Jan 6:10 | Kampionatet në Europë
  4 Jan 12:14 | Kampionatet në Europë
  27 Dec 10:03 | Kampionatet në Europë
  27 Dec 11:12 | Kampionatet në Europë
  22 Dec 8:53 | Kampionatet në Europë
  20 Dec 3:52 | Kampionatet në Europë
  19 Dec 6:36 | Kampionatet në Europë
  17 Dec 6:21 | Kampionatet në Europë
  16 Dec 8:19 | Kampionatet në Europë
  11 Dec 4:24 | Kampionatet në Europë