• Viti i themelimit: 1899
  • Presidenti: Josep Bartomeu
  • Trajneri: Luis Enrique
  • Website: fcbarcelona.com
  • Stadiumi:Camp Nou
  • Viti i ndërtimit: 1957
  • Kapaciteti: 98.772 shikues
  • Përmasat e fushës: 105x68m

  Trofetë: 24 La Liga | 28 Kupa e Mbretit | 5 Champions League | 4 Kupa e Kupave | 5 Superkupa e Europës | 12 Superkupa e Spanjës | 3 Botërori për klube | 2 Kupa e Ligës | 3 Kupa e Panaireve (ish-Europa League) |

  | 7:13 pm
  Më në fund një vajzë del nga skema standarde dhe në vend të të përhershmit Ronaldo, ëndërron në shtratin e saj atë që më...Lexo »
  11 orë më parë | Kampionatet në Europë
  16 Jan 12:51 | Kampionatet në Europë
  15 Jan 3:20 | Kampionatet në Europë
  14 Jan 12:13 | Kampionatet në Europë
  13 Jan 7:53 | Kampionatet në Europë
  13 Jan 6:43 | Kampionatet në Europë
  12 Jan 9:45 | Kampionatet në Europë
  12 Jan 7:22 | Kampionatet në Europë
  12 Jan 3:28 | Kampionatet në Europë