RUSI 2018

“S’më intereson nëse nuk ju bind, kjo është arsyeja e përjashtimi të Nainggolan”

Roberto Martinez, trajneri i Belgjikës, ka shpjeguar arsyen për përjashtimin e Radja Nainggolan nga lista e 23 lojtarëve të grumbulluar për Rusi 2018.

Në një intervistë të dhën për “La Republiça”, ai ka thënë: “E kuptoj se disa vendime të caktuara mund të mos pëlqehen, por janë vendime të marra me ndershmëri dhe përgjegjshmëri”.

“Reagimi ndaj vendimeve nuk duhet të jetë domosdoshmërish i mirë, por vendimi po. Nuk më intereson nëse njerëzit e parnojnë ose jo, arsyea e lënies jashtë së Radja-s ka qenë taktike”.

“Nuk flas për zgjuarsinë e tij taktike, por për mënyrën si luajnë sulmuesit në sistemin tim. Nuk mund të luash me më shumë se 11 lojtarë në fushë”.

“Kur luan me Hazard, Mertens dhe Lukakunë sulm, duhet të marrë disa vendime taktike”.

Më shumë nga RUSI 2018