Europa League

Spalletti: Nëse nuk fitoj…

Trajneri i Roma-s Luciano Spalletti ka pranuar se nëse nuk fiton gjë, atëherë do të ishte më mirë të shkonte në shtëpi. Ujqërit janë akoma në luftë për të fituar Europa League, Serie A dhe Coppa Italia, por tekniku ka një kontratë deri në fund të sezonit e cila nuk është rinovuar akoma. “Përse u riktheva?” Shprehet Spalleti për gazetën franceze L’Equipe. “Thjesht pasi e dua shumë këtë qytet, këta tifozë. Dhe mbi të gjitha dashurinë që kam për klubin, i cili gjithashtu është klubi i zemrës së fëmijëve të mi.”

Image result for spalletti

“Për një sërë arsyesh, fitorja e trofeve është e dëmosdoshme këtu. Nuk kemi kohë të mendojmë për një përmirësim gradual, çdo gjë është e shpejtë. Është shumë e thjeshtë: nëse nuk fitoj gjë, do të thotë se nuk kam bërë më mirë se paraardhësit e mi, dhe si pasojë, do të më duhet të shkojë në shtëpi.” Më pas Spalletti flet edhe për ndryshimin midis dy Roma-ve që ka trajnuar. “Ekipi aktual është ndryshe nga ai që kam trajnuar gjatë periudhës së parë te Roma. Kjo pasi kam në ekip lojtarç me karakteristika të ndryshme.”

Më shumë nga Europa League