Argetim

Hyn nudo në fushë gjatë ndeshjes, tifozët e lojtarët argëtohen (video)

Një femër lakuriq ka “pushtuar” për gati një minutë fushën e lojës gjatë një ndeshje futbolli të kategorisë së dytë në Holandë. Gjatë ndeshjes Rijnsburgse Boys vs Afc Amsterdam, 2-6, një femër që mbante në dorë një flamur ka hyrë në fushë dhe nuk u ndal për asnjë moment nga rojet e sigurisë apo lojtarët, që thjesht e kanë parë duke vrapuar si e çmendur. Ajo hyri nga njëra anë e fushës dhe më pas u largua vetë në anën tjetër, teksa për një moment edhe iu “fërkua” një futbollisti, që nuk reagoi. Natyrisht që ata që ishin në fushë apo edhe tifozët u “argëtuan” disi me këtë skenë…

Më shumë nga Argetim