RUSI 2018

Trajneri i Argjentinës, situatë skandaloze me policinë (video)

Trajneri i Kombëtares së Argjentinës, Jorge Sampaoli, u regjistrua në një video ndërsa po mundohej të argumentohej me një oficer policie në Casilda, gjatë kthimit nga dasma e vajzës së tij. Ai u gjend në një situatë skandaloze në agim të së dielës, gjatë një prove të alkoolit në gjak, që u zhvillua në Casilda, vendlindjen e tij. Trajneri i Argjentinës reagoi me tërbim, pasi oficerët me uniformë kërkuan që disa njerëz të dilnin nga makina (në të cilën udhëtonin tetë udhëtarë).

Sampaoli, i cili ishte duke hipur në një nga sediljet e pasme, doli nga makina dhe shpërtheu ndaj njërit prej inspektorëve: “Boludo, fiton 100 pesos në muaj!” Sipas burimeve zyrtare për gazetën “Rosario Capital”, incidenti ndodhi në Ovidio Lagos Avenue, midis Zeballos dhe Dante Alighieri, Casilda. Makina nuk drejtohej nga Sampaoli, por nga një grua, e cila doli negative gjatë testit të alkoolit në gjak.

Më shumë nga RUSI 2018