Fitnes

Video: 1 stol, 2 sfida dhe… shumë muskuj

Ka shumë mënyrë për të forcuar muskujt e barkut dhe të gjithë trupit, që do të thotë se mendja dhe muskujt tuaj nuk do të mërziten kurrë. Por nëse po kërkoni ushtrime të reja dhe frymëzuese, shikoni dy ushtrimet që tregohen në videon e mëposhtme nga Drejtori i Fitness i revistës së famshme “Men’s Health”, B.J. Gaddour. Ushtrimet që Gaddour tregon në videon ndihmojnë për forcimin e muskujve të gjoksit, shpatullave dhe krahëve, por gjithashtu godasin edhe muskujt e barkut. Kjo ndodh sepse këto ushtrime e bëjnë të vështirë mbajtjen e ekuilibrit, duke detyruar çdo muskul, nga shpatullat deri te mesi, që të jetë aktiv gjatë gjithë kohës.


Klikoni butonin “send to messenger” për të marrë lajmet e fundit me mesazh, zgjidhni ekipin ose sportin tuaj të preferuar


Më shumë nga Fitnes