Kampionatet në Europë

Video: Babai i shpjegon ndeshjen djalit të verbër në stadium

Futbolli dhuron momente të bukura dhe jo vetëm në fushën e lojës. Kjo ka ndodhur të mërkurën në një stadium të Kolumbisë gjatë një ndeshje të kategorisë kryesore të futbollit kolumbian, një baba u ja shpjeguar djalit të verbër atë që po ndodhte në fushë nëpërmjet një fushe futbolli në miniaturë. Ky moment prekës është filmuar nga tifozët e pranishëm.

Më shumë nga Kampionatet në Europë