Futboll

VIDEO: Kur mendon se është gol, por papritmas ndodh mrekullia

E keni parasysh atë momentin, kur për pak milimetra topi po hyn drejt portës, por dikush ndërhyn si me magji dhe ndal gjithçka? Po, nëse ju ka ndodhur disa herë, është me të vërtet një tragjedi!

Nëse doni të shihni të njëjtat raste në futbollin profesionist, hidhjani një sy kësaj videoje dhe imagjinoni si do të reagonit!

Më shumë nga Futboll