Futboll

VIDEO: Kur portierët e çmendur rrezikojnë dhe dhurojnë spektakël

Shumica e portierëve nuk e teprojnë kurrë me mbajtjen e topit dhe përpiqen që pasimet t’i bëjnë sa më të sigurta dhe të sakta, por ka prej atyre të cilët duan të dhurojnë spektakël.

Për shembull, Marc-André ter Stegen nuk di ta largojë sferën pa luajtur paksa me të, aq sa tifozët e Barcelonës gati sa nuk pësojnë infarkt. Mënyrat për të rrezikuar në zonë janë të shumta. Disa prej tyre mund t’i shihni në këtë video.

Më shumë nga Futboll