Futboll

Video mahnitëse e luftëtarëve të Muay Thai duke luajtur tenis me këmbë

Një video e disa luftëtarëve të artit marcial Muay Thai është shpërndarë në rrjetet sociale dhe është duke bërë namin. Aftësia e tyre dhe mënyra se si arrijnë të luajnë me aq lehtësi një lojë të vështirë si tenisi me këmbë ka mahnitur të gjithë përdoruesit e rrjeteve sociale.

Disa prej lëvizjeve të tyre janë mbresëlënëse. Përveç aftësisë së tyre fizike duke bërë gjëra me trupin që jo shumë njerëz i bëjnë, edhe aftësia teknike e tyre është për t’u admiruar.

 

View this post on Instagram

 

Aquele Futvôlei de domingo em Myanmar. Muay Thai com bola!

A post shared by Rafael Cordeiro (@kings_mma) on

Më shumë nga Futboll