Premier League

VIDEO / Mamaja e Jorginho është më teknike se ju të gjithë…

Jorginho me siguri e ka në gjak futbollin dhe aftësitë teknike i ka të trashëguara. Chelsea pagoi 65 milionë euro për ta marrë nga Napoli, me këshillë të trajnerit të ri Sarri, duke e largua nga kthetrat e Manchester City. Braziliani, i natyralizuar si italian, ka lënë një përshtypje shumë të mirë në Londër dhe shënoi që ndeshjen e parë. Një shpjegim i aftësive të tij vjen edhe nga e ëma, e cila tregon në këtë video se mund të jetë partnerja ideale në stërvitjet individuale të së birit. A është kjo Zonjë mamaja më teknike në planet?

Më shumë nga Premier League