RUSI 2018

Video / Quaresma si në kohët e vjetra, “trivela” magjike ndaj Iranit

Quaresma në të shkuarën ka qenë i famshëm për “trivela-t” e tij unike. Dhe këtë herë, në ndeshjen e tij të parë në Botëror si titullar, ka shënuar një gol magjik ndaj Iranit në fund të pjesës së parë, pikërisht me atë të jashtmen e famshme.

 

Më shumë nga RUSI 2018