Premier League

Video-Quiz: Sa mirë e njihni Zlatan Ibrahimovic?

Është padyshim një nga sulmuesit më të mirë të të gjitha kohërave dhe ka fituar shumë gjatë karrierës së tij. Aktualisht po luan në Premier League me fanellën e Manchester United, por sa dini ju pë gjigantin suedez?

 

Më shumë nga Premier League