Gossip

Video / Rrëzimi i dhimbshëm i Kate Upton gjatë setit të fotografive për “Sports Illustrated”

Askush nuk ka thënë se të pozosh është e lehtë. Ka raste që modelet e seteve fotografike duhet të vuajnë dhe të përballen me rrezikun.

Dhe për më tepër mund të pyesni Kate Upton, e cila është rrëzuar nga shkëmbi ku ishte duke pozuar pas një vale të madhe që i erdhi nga mbrapa.

Video e incidentit, që ka ndodhur gjatë tetorit të kaluar në Aruba të Karaibeve, është shpërndarë në Instagram nga vetë revista dhe mund të shihet nga të gjithë.

Më shumë nga Gossip