• Yamaha, Vinales do të jetë në shërbim të Rossit

    Publikuar: 20 Mar 2:04

    Pavarësisht paraqitjes së mirë të Maverick Vinales në testet dimërore në Moto GP, në Spanjë shprehen se spanjolli, në vitin e tij të parë te Yamaha, nuk ka për të qenë pretendent për titull. Mediat iberike shprehen se shoku i tij i skuadrës Valentino Rossi është ende pretendenti kryesor i motorit spanjoll dhe se Vinales do të jetë në stërbimin e italianit. “Të paktën deri sa të qartësohet situata, se cili nga dy pilotët e Yamaha do të jetë më i shpejtë dhe do të duelojë për titull, Vinales do të jetë në shërbim të Rossit. Më pas, nëse Maverick do të jetë më i shpejtë se veterani i Moto GP, atëherë situata mund të ndryshojë”, thonë mediat iberike, që nuk i besojnë shumë paraqitjes së Rossit në testet dimërore, ku pati probleme dhe ishte më i avashtë se spanjolli. Pra, duket se te Yamaha do të ketë një hierarki, me Rossin si pilotin kryesor që do të duelojë për titull dhe Vinales si ndihmësin e tij edhe pse gjithçka do të shihet në garën e parë sezonale, ditën e diel në pistën e Losail, Katar.

    [interaction id=”573d951eeac5f7343b9a5681″]


    Lexo postimet e tjera