Argetim

Ylli i Arsenal blen shtëpinë më të shtrenjtë në Uells, kursen mbi 1 milion £

Aaron Ramsey ka blerë shtëpinë më të shtrenjtë të Uellsit dhe ka arritur të kursejë 1 milion £. Ylli i Arsenal dhe kombëtares së Uellsit e ka blerë shtëpinë përrallore për 3.1 milionë £, por çmimi i saj në treg ka qenë 4.5 milionë £.The stunning mansion was originally on the market for £4.5m

The house in a suburb of Cardiff boasts five luxurious bedrooms

There is a hotel standard swimming pool to relax in

There is a spacious living room complete with a fireplace

The house was snapped up for £3.1m by Aaron Ramsey

There is also a pond as well as a tennis court and three hole golf course

 

Më shumë nga Argetim