• Zhvillohet Kombëtari i xhudos, ja kampionët e 2017-ës

  Publikuar: 13 Mar 4:26

  Në pallatin e sportit “Asllan Rusi” në kryeqytet u zhvillua Kampionati Kombëtar Individual i Xhudos për të rritur dhe kadetë, aktivitet që mblodhi sportistët më të mirë. Kampionati i zhvilluar nga Federata Shqiptare e Xhudos dhuroi mjaft përballje interesante, si në kategorinë kadetë ashtu dhe të rritur. Sipas një informacioni që FSHJ-ja bëri publike për mediat, rivaliteti dhe konkurrenca më e madhe ishte në peshat 60, 66 dhe 73kg për kategorinë senior, ndërkohë që sfidat e zhvilluan në bazë të rregullave të reja të gjykimit. Së shpejti, Federatat pritet të përcaktojë edhe sportistët që do të përfaqësojnë ngjyrat kuqezi në aktivitetet e ndryshme ndërkombëtare.

  Kampionët sipas peshave – Kategoria Kadetë (djem)

  50kg, Xhoan Byberi – Studenti

  55kg, Damian Cuni – Vllaznia

  60kg, Mustafa Rosa – Studenti

  66kg, Elton Dunisha – Teuta

  73kg, Adi Paja – Elbasani

  81kg, Luka Brici – Tirana

  90kg, Andrea Musta – Elbasan

  Kampionët sipas peshave – Kategoria Kadetë (meshkuj)

  60kg, Roland Vasija – Vllaznia

  66kg, Indrit Çullhaj – Tirana

  73kg, Jon Vrenozi – Studenti

  81kg, Arnest Selmani – Studenti

  90kg, Ylli Ujka – Studenti

  100kg, Luigj Shuku – Vllaznia

  +100kg, Erson Ramaj – Studenti

  Kampionët sipas peshave – Kategoria Kadetë (femra)

  57kg, Amanda Lika – Studenti

  63kg, Arta Merturi – Ghandi Judo

  70kg, Matilda Bardhi – Vllaznia

   


  Lexo postimet e tjera