Champions League

Zyrtare, UEFA dërgon “Djallin” në ferr

UEFA ka dhënë verdiktin për sa i përket klubit të AC Milan.

Dhe lajmi nuk është aspak i mirë për tifozët Kuqezi. Trupi Qeverisës i futbollit europian ka pezulluar Milan për dy vite nga kompeticionet e Champions League dhe Europa League.

Ky vendim ka ardhur për shkak se Milan ka thyer rregullat e Fair Play Financiar.

Skuadra e cila aktualisht është pronësi të kinezit Lee, nuk arriti të rregullonte bilancin ekonomik për sezonin që sapo është mbyllur dhe, ashtu siç ishte paralajmëruar, UEFA është treguar e paskrupullt duke dënuar Milan.

Më shumë nga Champions League