Merkato

10 skuadrat që kanë shpenzuar më shumë në 5 vitet e fundit

Dy skuadrat e Manchester-it nuk janë kursyer dhe në pesë vitet e fundit kanë shpenzuar 1 miliard e 800 milionë euro në total.

Në vendin e tretë të kësaj renditje të veçantë është Barcelona, e ndjekur nga Juventus, që ka shpenzuar 815.4 milionë. Vend i dhjetë për Inter-in, që pozicionohet mbrapa Real Madrid.

Renditja e skuadrave që kanë shpenzuar më shumë nga 2013-a në 2018-ën: 1) Manchester City 1014 milionë ; 2) Manchester United 860; 3) Barcellona 849; 4) Juventus 814,3; 5) Psg 813; 6) Chelsea 785; 7) Liverpool 763; 8) Atletico Madrid 570; 9) Real Madrid 546; 10) Inter 510.

Më shumë nga Merkato