16 tituj dhe vetëm 22 vjeç, 8-të kampionate radhazi me 3 klube të ndryshme. E njihni?

Bayern Munich

16 tituj dhe vetëm 22 vjeç, 8-të kampionate radhazi me 3 klube të ndryshme. E njihni?

19 Maj 2019
10:22
Artan Drazhi
19 Maj 2019
10:22
Artan Drazhi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera