2 fitore dhe 2 humbje, kombëtarja U-16 e koshit mbetet jashtë gjysmëfinaleve

Basketboll Vendi

2 fitore dhe 2 humbje, kombëtarja U-16 e koshit mbetet jashtë gjysmëfinaleve

19 Korrik 2019
09:11
Gentian Spiri
19 Korrik 2019
09:11
Gentian Spiri

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera