668 milionë dollarë, vetëm  Premier League ia kalon Serisë A

14 Janar 2022
15:56
Denis Hakanaj

Cili kampionat ka shpenzuar më shumë në merkato në vitin 2021?

Kësaj pyetje i ka dhënë përgjigje Global Transfer Report 2021 i FIFA-s.

Me 1 miliard e 386 milionë dollarë është Premier League që  e kryeson këtë renditje.

Surpriza është vendi i dytë, që mbahet nga Seria A me 668 milionë dollarë.

Më pas vijnë Franca me 612 milionë dollarë, Gjermania me 452 milionë dollarë dhe Spanja me 348 milionë dollarë.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit