Agjencia hapësinore do të rrisë luleshtrydhe dhe domate në Mars

Agjencia hapësinore do të rrisë luleshtrydhe dhe domate në Mars

16 Nëntor 2017
17:57
Rigers Avdo
16 Nëntor 2017
17:57
Rigers Avdo

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera