Agjenti i tha Momo Salah-ut para rinovimit me Liverpool: “Nuk do na japin atë që duam…”

25 Shtator 2023
23:30
Telesport
back button

Agjenti Ramy Abbas kishte shqetësime se ai dhe Mohamed Salah nuk do të binin dakord për një marrëveshje me Liverpoolin vitin e kaluar. Shqetësimet e agjentit kanë dalë në dritë në një artikull të publikuar nga Universiteti i Harvardit si pjesë e një studimi mbi menaxhimin e yllit egjiptian nga Abbas.

Salah e ka publikuar letrën në kanalet e tij të mediave sociale sot. Para se të nënshkruante marrëveshjen e tij të re deri në vitin 2025, është zbuluar se ai dhe Abbas kishin shqetësime se marrëveshja e re do të dështonte.

“Kam filluar të kem frikë se mund të mos jemi në gjendje të arrijmë një marrëveshje për një kontratë të re, Mohamed – oferta e tyre e fundit është ende shumë larg asaj që duam”, iu tha Salahut nga Abbas në qershor 2022.

Salah tregoi besim të plotë te Abbas, duke u përgjigjur: “Ne jemi partnerë. E di që ai gjithmonë do të bëjë atë që është më e mira për mua”.

“Unë dua të qëndroj te Liverpool. Por klubi duhet të tregojë se ata më duan gjithashtu”, kishte thënë egjiptiani. Salah nënshkroi marrëveshjen e tij të re me Reds në korrik të vitit të kaluar deri në 2025.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit