Allegri largohet i qeshur, kujton finalen ndaj Realit dhe përmend Marottan

Juventus

Allegri largohet i qeshur, kujton finalen ndaj Realit dhe përmend Marottan

18 Maj 2019
14:58
Artan Drazhi
18 Maj 2019
14:58
Artan Drazhi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera