Analiza / Shpërthimi i Maldinit tregon qartë se ka konfuzion te Milani

28 Maj 2022
8:26
Alfred Lleshi

Në fjalën e tij për “TMW Radio”, Mario Sconcerti foli edhe për shpërthimin e Maldinit: “Kjo bie ndesh me legjendën urbane, sepse u tha se ata ishin takuar dhe se ‘Elliott’ mbetej brenda pronësisë së re me vendimin për të vazhduar me Maldinin dhe Massara.

Diçka zhgënjyese, por ka një gabim: Paolo është një njeri i kompanisë, jo garanci për tifozët e Milanit. Është e qartë që ai mendoi se me një kontratë të skaduar, gjërat ishin pjekur për të pasur garancitë që meritojnë, sepse ai dhe Massara kanë bërë gjëra të jashtëzakonshme.

Një fond investon në shumë kompani dhe e ka zemrën të thyer në shumë pjesë, kjo e bën situatën kaq ‘të ftohtë’. Është një dalje hapur e madhe, e rëndësishme. Tani do të shohim të dalin probleme të tjera të fshehura nga fitorja e titullit.

Është gjithmonë kështu, siç ndodhi vitin e kaluar tek Interi. Kjo e bën të qartë se situata është e vështirë. Humbja e durimit të Maldinit dhe vendosja e kushteve na bën të kuptojmë se ka konfuzion”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit