Anulimi i sezonit dhe Liverpool pa titull? Klopp befason të gjithë me deklaratën e tij!

19 Maj 2020
11:10
Telesport

Jurgen Klopp, trajneri i Liverpool, i pyetur se çfarë mendon nëse do të anulohej Premier League dhe do të mbyllej këtu sezoni pa u konsumuar edhe javët e mbetura, u përgjigj ashtu si di ai, në mënyrë të drejtpërdrejtë:

“Skenari më i keq që imagjinoj është që të mos vazhdojmë më për këtë sezon! Megjithatë, ka gjëra më të këqija në jetë në krahasim me faktin se nuk do të shpallemi kampionë. Shumë persona kanë probleme të mëdha dhe të tjerë kanë vdekur”.

“Rinisja? Qendrat tona stërvitore janë vendet më të sigurta në botë dhe ka zero rrezik që të infektohemi”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit