Futboll

Arbitra maltezë për ndeshjen, Skënderbeu-Vllaznia

Për ndeshjen e radhës të kampionatit kombëtar të Kategorisë Superiore, në takimin Skënderbeu-Vllaznia do të gjykojë një katërshe nga Malta.

Kjo në vijimësi të bashkëpunimit dhe marëveshjes me federatën malteze për gjykim të ndeshjeve në kampionatet respektive. Për ndeshjen në Korçë do të arbitrojnë katër arbitra nga Malta.

Arbitër – Mario APAP
Asistent 1 – Paul APAP
Asistent 2 – Saviour ATTARD
Arbitër i 4– Stephen PACE

Më shumë nga Futboll