E FUNDIT: Arrihet marrëveshja, ja si do të quhet stadiumi kombëtar!

9 Nëntor 2019
12:17

Stadiumi i Kombëtares nuk do të quhet më “Arena Kombëtare”, teksa është arritur marrëveshja me kompaninë “Air Albania” dhe stadiumi kombëtar do të marrë emrin, “Air Albania Stadium”. Një lajm të tillë e ka raportuar “Proçesi Sportiv”, sipas të cilëve kompania ajrore do të paguajë plot 650 mijë euro në vit.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit