Arsenal, përforcimi i fundit është një fëmijë katër vjeç (Video)

21 Tetor 2021
19:59
Denis Hakanaj

Zayn Ali Salman është katër vjeç dhe akoma shkon në kopsht, por është blerja më e re e akademisë së Topçinjve, sopas BBC.

Një talent i rrallë, i pikasur nga vëzhguesit e klubit londinez teksa çmendte fëmijët me moshë dy herë më të madhe se ai.

Për fenomenin e vogël ka folur Austin Schofield, i cili e stërvit në First Touch Football Academy.

“Natyrisht e kemi lënë me fëmijët e moshës së tij, katër, pesë dhe gjashtë vjeç dhe dukej se ishte shumë përpara të tjerëve. Mënyra si e gjuan topin është  gjëja më e mirë”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit