Atletico nënkampione, një karton i kuq dhe një supergol mbyllin sezonin (VIDEO)

Atletico Madrid

Atletico nënkampione, një karton i kuq dhe një supergol mbyllin sezonin (VIDEO)

18 Maj 2019
15:05
Artan Drazhi
18 Maj 2019
15:05
Artan Drazhi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera