This website requires JavaScript.

Anton Cicani

Anton Cicani

Stili i tij autentik në gazetari zuri rrënjët që kur ishte një gjimnazist pasionant në gazetën "Sport Ekspres", aty ku punoi për një dekadë e gjysmë. Pas një pune intensive kryesisht me lajme për legjionarët dhe kampionatin italian, mori rolin e zv/kryeredaktorit të gazetës. Opinionist në Radio Televizionin Shqiptar gjatë Kampionatit Botëror "Rusi 2018" dhe shpeshherë gazetar realisht ngacmues në emisionin "Ora Skaner" në "Ora News". Dallohet si rrëfimtar historish, me kuriozitete dhe personazhe të veçanta. Karriera e tij ndryshon rrjedhë me detyrën e re si kryeredaktor i televizionit "Telesport".