Brunilda Kazani

Brunilda Kazani

E lindur në vitin 1994. Ka mbaruar studimet për Gazetari dhe Shkenca Komunikimi, në periudhën 2013-2018. Në 2015 ka nisur punë si gazetare në portalin “Shqiptarja.com” ku mbulonte aktualitetin. Pas disa eksperiencave, në disa portale në kryeqytet, tashmë është pjesë e “Telesport”. Bën tifo për ekipin Sagan Tosu, sepse aty luan lojtari më i mirë në botë (sipas saj), Fernando Torres.