Drilon Xhepollari

Drilon Xhepollari

Diplomuar në “Bachelor” në degën e Gazetarisë në Universitetin “Aleksandër Xhuvani”, Master Shkencor për Komunikim Marrëdhënie Publike në “UET”. Gazetar prej vitit 2013, fillimisht spiker në fleshin e lajmeve në TV Adria Net, si dhe moderator i emisionit “Fun Time”. Më pas gazetar në Albanian Screen dhe prej shtatorit të 2014 gazetar në Tele Sport. Moderator i emisionit “Futbolli Ynë” në Tele Sport.