Eduard Ilnica

Eduard Ilnica

Në vitin 2000 mbaruar Universitetin Histori-Filologjisë Tiranë, dega Gjeografi. Nisur punë si gazetar në vitin 2002 te "Gazeta Shqiptare". Në vitin 2004 redaktor te "Sporti shqiptar", në vitin 2010 Zv.kryeredaktor dhe më 2012 Kryeredaktor te "Sporti shqiptar". Po në 2012 gazetar tek "A1 Report" dhe në 2013 te "News 24", Zv.kryeredaktor te "Sport Plus" në vitin 2014 dhe në vitin 2015 Moderator te "Telesport" (Euro Prognoza) dhe Redaktor te "Telesport.al". Opinionist në emisione të ndryshme sportive dhe në gazetat sportive dhe jo vetëm.