Tifozët Gjermanë

Tifozët Gjermanë

Faqja "Tifozët Gjermanë" është bashkëpunëtorja më e re e kompanisë "Tele Sport". Me rreth 124 mijë admirues të futbollit gjerman në rrjetin social "Facebook", kjo faqe publikon rregullisht lajme të uebsajtit tonë për Bundesligën dhe më gjerë.